متفرقه

15 نکته آشپزی که زندگی هر آشپز خانه را تغییر می دهد

1.به همه چیز نمک بزنید. بله – همه چیز.

چه یک مبتدی مردد باشید یا یک حرفه ای کامل، هرکسی که پا به آشپزخانه می گذارد گاهی اوقات نیاز به تجدید نظر در اصول اولیه دارد. در اینجا، بدون ترتیب خاصی، ویراستاران دلیش شما را با نکات آشپزی آشنا می‌کنند که زندگی آن‌ها را تغییر داده است – و نکاتی که می‌دانند شما را نیز تغییر خواهند داد.

2.در حین پخت یادداشت برداری کنید.

آیا دستور پخت مرغ سوخاری کامل اینا را دوست داشتید اما از نسبت پیاز به سیر متنفرید؟ وقتی یک سال بعد دستور غذا را بیرون کشیدید، این را به خاطر نمی‌آورید – اما Post-It که در صفحه گذاشته‌اید و به شما یادآوری می‌کند کمک خواهد کرد.

3.قبل از شروع دستور غذا را تا آخر بخوانید.

اگر هیچ چیز دیگری نباشد، از روشن نگه داشتن فر بسیار داغ برای مدت طولانی جلوگیری می کند.

در مصرف چربی بیکن صرفه جویی کنید.

هیچ محدودیتی برای تعداد کارهایی که می توانید با روغن باقیمانده بیکن خود انجام دهید وجود ندارد. تخم مرغ های خود را در آن سرخ کنید. سیب زمینی های خود را در آن سرخ کنید. یک شمع بیکن لعنتی درست کن! امکانات بی پایان هستند.

4.یک دستمال کاغذی مرطوب را زیر تخته برش خود قرار دهید.

این از چرخش آن به اطراف جلوگیری می کند در حالی که می خواهید کاری را با یک چاقوی بسیار تیز انجام دهید.

5.تایمر خود را برای چند دقیقه کمتر از زمان مورد نظر تنظیم کنید.

نه تنها همه اجاق‌ها به طور متفاوتی گرم می‌شوند، بلکه هرگز نمی‌دانید اجاق‌های شما در ابتدا چگونه با یک پروتئین یا سبزیجات جدید برخورد می‌کند. همه اینها برای این است که بگوییم همیشه می‌توانید یک وضعیت پخته نشده را برطرف کنید—وقتی از آن عبور کنید کاری برای انجام دادن وجود ندارد.

6.هر چه می‌روید مزه دار و مزه دار کنید.

هرگز فقط در پایان فصل نکنید. خیلی دور خواهد شد

7.به خودت اعتماد کن!

اگر چیزی کاملاً درست به نظر نمی رسد، احتمالاً اینطور نیست. شما بیشتر از چیزی که فکر می کنید در مورد غذایی که می پزید می دانید.

8.به همه چیز کمی نمک اضافه کنید. بله، همه چیز.

یکی از ویراستارها توضیح می دهد که شما حتی باید دسر نمک نیز داشته باشید: “این به برجسته کردن، برجسته کردن و عمیق تر کردن انواع طعم ها کمک می کند و به غذاهای شیرین شما کمک می کند طعم پیچیده تری پیدا کنند.”

9.اگر نان می پزی، ترازو بخر.

بالاخره نانوایی یک علم است. آیا با آنچه در یک آزمایش علمی نامیده می شود اشتباه می کنید؟

10.همانطور که می روید تمیز کنید.

به جای اینکه اجازه دهید در حین حرکت آشفتگی روی هم انباشته شود، برای تمیز کردن سطوح و ابزارهایی که قبلاً استفاده کرده‌اید، کمی استراحت کنید. حتی اگر در لحظه احساس نکنید، اما بعداً در وقت و استرس شما صرفه جویی می کند.

11.هرگز از دستکش های فر مرطوب استفاده نکنید.

مگر اینکه بخواهید لایه ای تازه از پوست داشته باشید.

12.سیر را با دست چرخ کنید.

پرس های سیر هدر دادن پول هستند – آنها بافت آلیوم مورد علاقه شما را به خطر می اندازند، برای تمیز کردن زمان می برند و در واقع سرعت کار را کاهش می دهند.

13.قبل از تمام شدن کوکی ها را بیرون بکشید.

باز هم – همیشه کم پختن بهتر از پختن زیاد است. و بعد از اینکه کوکی ها را از فر خارج کردید به پختن در سینی ادامه می دهند.

14.یک دستمال کاغذی روی تخته برش خود قرار دهید.

اگر بیش از یک چیز دارید که باید خرد کنید، این باعث صرفه جویی در زمان تمیز کردن شما می شود.

15.دستور العمل های خود را چاپ کنید

زیرا هیچ کس نمی خواهد تخم مرغ خام را در سراسر آیفون خود قرار دهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا